fbpx
backgroundSkola u oblacima slider tag

Škola u oblacima

Instrukcije

Pomoć pri učenju

Potpuno online !

Škola u oblacima

Instrukcije

Pomoć pri učenju

Potpuno online !

Skola u oblacima online dukacijaSkola u oblacima online dukacija

Odaberi svoj program

0

SATI

0

PROFESORA

0

PROGRAMA

ikone-06

Nemoj čekati, prijavi se već danas!

Započni svoju avanturu uz naše vrhunske edukatore u samo 5 koraka.

TKO SMO MI?

„Škola u oblacima“ prvi je potpuno interaktivni on-line (izravan) program za pomoć pri učenju djeci osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj.

Mi smo kreativni, znatiželjni, pomalo drukčiji od drugih! Volimo razmišljati izvan okvira i pomicati granice sve do oblaka.

Volimo se voditi idejom da su naša djeca naprednija od nas, korak dalje u evoluciji, te da školi i životu pristupaju na nov, brži i inovativniji način.

NAŠA MISIJA?

Naša je misija pomoći im da nauče razmišljati i učiti, tražiti rješenja za svoje probleme i na kraju se koristiti alatima i tehnologijama koji su im danas na raspolaganju. Želja nam je i svrha pomoći djeci u svladavanju školskog gradiva na njima prihvatljiv način, preko on-line platforme i iz udobnosti vlastitih soba. Naučiti ih da razmišljaju izvan okvira kako bi se poslije uklopili u okvire i pomaknuli granice!

KAKO PODUČAVAMO?

Organiziramo potpuno interaktivne, on-line grupe za pomoć pri učenju djeci osnovnih i srednjih škola. Djeca preko on-line platforme imaju mogućnost istodobno komunicirati (glasom ili chatom /razgovor, čavrljanje/), imati vizualni kontakt s edukatorom preko web-kamere te na radnoj površini rješavati zadatke kao u svojoj bilježnici, uz mnogo dodatnih mogućnosti i zabave.


Naše grupe nisu veće od 3 do 5 učenika jer smo posebno posvećeni organiziranju edukacija prilagođenih osobnim potrebama i predznanjima svakog učenika, što osigurava brzo napredovanje i dobre rezultate u učenju. Naši se edukatori koriste najnovijim digitalnim izdanjima udžbenika i multimedijom temeljenom na najnovijim, interaktivnim materijalima. U „Školi u oblacima“ podučava kompetentna i visoko motivirana ekipa profesora, učitelja i dječjih psihologa koji redovito prate razvoj struke. Jedan od naših razvojnih prioriteta jest ulaganje u neprestano stručno usavršavanje naših djelatnika. Naši edukatori aktivno sudjeluju na stručnim skupovima, „webinarima“ i konferencijama u zemlji i inozemstvu i razvijaju se kao i naša djeca!

Skola u oblacima kako poducavamo

EDUKATORI - POKRETAČI KOTAČIĆA MOTIVACIJE

Naš tim čine visokomotivirani edukatori, sve redom zaljubljenici u  svoju struku i u rad s djecom! Željni su podučavanja i žele Vašoj djeci pružiti pomoć na putu prema odlčnim ocjenama, pokazati im male trikove za lakše učenje i pamćenje i možda najvažnije poučiti ih organizaciji i planskom učenju te postaviti dobre temelje za daljnje školovanje već od najranijih dana.

IZJAVE KLIJENATA

Katjine poduke su fantastičan primjer kako se dijete i profesor mogu zabavljati kroz učenje.

''Sara kaže da joj je Katija vrh! Super se slažu, opuštena je s njom, veseli se svakom dobro shvaćenom i riješenom zadatku i to joj pokaže glasom. Katija nema otpor i sve propušta kroz sebe, a na taj način dozvoljava da sve dođe i prođe. Odlična je. Sara je jako osjeti. To je fantastičan primjer kako se dijete i profesor mogu zabavljati kroz učenje!''

Sarina mama

Skola u oblacima
5.0
2020-05-08T16:56:55+00:00

Sarina mama

”Sara kaže da joj je Katija vrh! Super se slažu, opuštena je s njom, veseli se svakom dobro shvaćenom i riješenom zadatku i to joj pokaže glasom. Katija nema otpor 

Individualan pristup i fleksibilnost,

"Individualan pristup i fleksibilnost, kao stvoreno za trenutačne uvjete rada i života."

Morana Jokić

Skola u oblacima
5.0
2021-01-28T12:28:16+00:00

Morana Jokić

“Individualan pristup i fleksibilnost, kao stvoreno za trenutačne uvjete rada i života.”
5
2
Skola u oblacima

IMAŠ PITANJE?

ŽELITE LI POSTATI DIO NAŠE EDUKATIVNE PRIČE?

  Vaše ime i prezime *

  E-Mail *

  Naslov *

  Vaša poruka *

  Vaš CV (.doc.docx) *

  * Obavezna polja